Investeren met een goed gevoel

Onze route van A tot Z

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact

Omega Vastgoed Nederland hecht veel waarde aan persoonlijk contact. Dit omdat investeren vaak een spannend moment is. U wilt weten waar u aan begint, zit u wel goed? Met wie heeft u te maken? Daarom hebben wij onze route van A tot Z zo transparant en simpel mogelijk voor u opgezet onder toeziend oog van een gerenommeerd notaris. Investeren in grond moet immers voor zekerheid zorgen.

Informatie

Wij hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar de posities die wij aanbieden. Over de ins and outs van onze proposities verstrekken wij u graag relevante informatie zodat u een goede beeldvorming krijgt bij wat er speelt rondom het perceel, dat wij u aanbieden. Informatie verstrekken wij via de mail in de vorm van een brochure en aanvullende actuele informatie. Daarnaast neemt een adviseur telefonisch contact op om u alles te vertellen over het project en het investeren in kansrijke grondposities. Tijdens dit gesprek kunt u vragen stellen en ideeën over de propositie uitwisselen met de adviseur.

Informatie
Advies

Advies

Op het moment dat u geënthousiasmeerd wordt door onze projecten en de toekomstvisie van de proposities, maken wij graag een afspraak met u om persoonlijk de propositie nogmaals door te lopen en daar waar nodig nog dieper op relevante zaken in te gaan. Wij willen u de ruimte geven om vragen te stellen en het geheel nog eens na te lezen. Wij gaan tenslotte niet over een nacht ijs en onze adviseur zal u ook uitvoerig op de hoogte stellen van alle facetten van de koopovereenkomst, zodat u exact op de hoogte bent van alle substantiële informatie omtrent uw aankoop.

Aankoop

Na het ondertekenen van de voorlopige koopovereenkomst zal de notaris een dossier aanmaken om de overdracht op te starten en in orde te maken. U wordt eigenaar van de grond, en wordt als eigenaar geregistreerd in het kadaster. Het volledig aankooptraject zal worden begeleid en gecontroleerd door de notaris. Nadat de akte gepasseerd is bent u eigenaar van de door u aangekochte kavel.

Aankoop
Toekomstperspectief

Toekomstperspectief

U wordt verwelkomd als relatie van Omega Vastgoed Nederland. Periodiek houden wij contact over de relevante ontwikkelingen, die betrekking hebben op uw positie of grondportefeuille.

Maak een afspraak

En ontvang meer informatie

Benieuwd naar onze lopende projecten en wat de mogelijkheden voor u hierin zijn? Neem direct contact op voor verdere informatie of het maken van een afspraak.