Terneuzen Omega Vastgoed Nederland

Op dit moment wordt er in Terneuzen één van de grootste sluizen ter wereld gebouwd. De sluis zal medio 2022 in gebruik worden genomen.

Ook is zeer recentelijk besloten, dat de Seine-Schelde verbinding definitief gebouwd gaat worden. Ook dit feit gaat een enorme impuls geven aan de ontwikkelingen in het gebied.

De gemeente Terneuzen en andere grote spelers in het havengebied van Terneuzen spelen in op de behoefte om nieuwe ontwikkelingen te stimuleren. Het te ontwikkelen gebied wordt al sinds het jaar 2010 aangemerkt als de Westelijke Kanaaloever Terneuzen. In de afgelopen jaren zijn er veel ontwikkelingen geweest en wordt er hard aan gewerkt om de Westelijke Kanaalzone verder te ontwikkelen. Omega Vastgoed Nederland heeft de meest relevante informatie over de toekomstige ontwikkelingen in huis en zal u desgewenst hierover uitgebreid informeren. Een groot deel van de grond in dit gebied is in het verleden al aan investeerders verkocht. Wij bieden u de mogelijkheid om op verschillende locaties in Terneuzen strategische posities in te nemen.

Vraag vrijblijvend onze actuele brochure aan ›
Benieuwd naar onze lopende projecten en wat de mogelijkheden voor u hierin zijn? Neem direct contact op voor verdere informatie of het maken van een afspraak met een van onze adviseurs.