Nuenen Omega Vastgoed Nederland

In de regio Eindhoven is de woningnood erg groot. De nood zal in de komende jaren alleen maar toenemen. Nuenen grenst aan de gemeente Eindhoven en bouwt ook aan de toekomst.

In Nuenen-West wordt al enige jaren een nieuwe woonwijk gebouwd. Zeer waarschijnlijk zal het bouwtempo in de komende jaren moeten worden versneld om aan de alsmaar groeiende vraag te kunnen voldoen.

Het gebied ten noord-oosten van Nuenen is aangemerkt als toekomstig gebied voor woningbouw in deze gemeente. In de afgelopen jaren zijn verschillende percelen in dat gebied al verhandeld aan investeerders. Omega Vastgoed Nederland biedt u de kans om te investeren in een zeer interessant perceel, dat bijna grenst aan de bebouwde kern van de gemeente. Ook voor deze locatie beschikken wij over uitgebreide informatie over het gebied en bieden wij u de kans om middels een investering een strategische positie in te nemen in de groeiregio Eindhoven.

Vraag vrijblijvend onze actuele brochure aan ›
Benieuwd naar onze lopende projecten en wat de mogelijkheden voor u hierin zijn? Neem direct contact op voor verdere informatie of het maken van een afspraak met een van onze adviseurs.