Investeren in uw toekomst

Met Omega Vastgoed

Wij van Omega Vastgoed Nederland richten onze pijlen op de tekorten in de bouwsector. Nederland is een rijk land, de bevolking blijft groeien en de vastgoed markt is erg in trek. Hierdoor is er een schreeuwend tekort aan (duurzame) woningen & bedrijfsruimte. Veel hiervan heeft te maken met het feit, dat er in de afgelopen jaren structureel te weinig gebouwd is in ons land.

Doordat grond in Nederland een schaarste product is, er komt immers geen grond bij, en de vraag naar ontwikkeling voor woningen, recreatie en ruimte voor bedrijvigheid in een stijgende lijn doorzet merken wij van Omega Vastgoed Nederland dat het aanbod de vraag niet meer bij kan bijbenen. Deze marktwerking zorgt ervoor dat de prijs voor bestaand vastgoed flink wordt opgedreven.

De oplossing voor dit probleem is heel kort door de bocht; nieuwe vastgoedontwikkelingen prioriteit te geven, waardoor de bouw van woningen en bedrijfsruimte in een stroomversnelling terecht komt. Ondanks dat we in een bureaucratisch land leven zal ook de politiek zich bij de oplossing voor het probleem moeten aansluiten.

Wij van Omega Vastgoed Nederland houden ons bezig met het zoeken naar potentiële grondposities die oplossing kunnen bieden aan deze tekorten. Wij voeren planologisch onderzoek uit naar de positie, omgevingsfactoren en het geluid uit de regio zelf. Omega Vastgoed Nederland is voortdurend opzoek naar potentiële grondposities die klaar zijn om in de nabije toekomst ontwikkeld te worden.

Omega Vastgoed Toy Wanrooij

Zodoende bieden wij particulieren en ondernemers de mogelijkheid om mee te investeren in duurzame gebiedsontwikkeling. Hierdoor kunt u mee werken aan de realisatie van nieuwbouw én uw vermogen laten groeien. Zo halen we samen maatschappelijk en financieel rendement.

Benieuwd naar onze lopende projecten en de mogelijkheden voor u hierin?
Neem direct contact op voor verdere informatie of het maken van een afspraak.